Marge Arkitekter

© Copyright 2024 Marge Arkitekter. All rights reserved.
Site design by Research and Development.
Developed by Systems Studio.

Marge

Aberdeen Asset Management

Återbruk åt Aberdeen Asset Management

För Aberdeen Asset Management har vi använt oss av återbruk av befintliga möbler, draperier och mattor. Genom att komplettera befintlig inredning med nya material har vi på ett hållbart sätt skapat en uppdaterad interiör som kommunicerar Aberdeens kärnvärden.

Besökaren möts av receptionen, som ligger i direkt anknytning till externa mötesrum, kök och kaffeservering. Zonen utgör ett mellanting mellan arbetsplats och lobby, där ett mer informellt umgänge kan ta plats.

Den nya interiören för Aberdeen tar sin utgångspunkt i de ledord som arbetats fram tillsammans med verksamheten under inledande workshops: Hemtrevligt, hållbart, inkluderande. Nya lager i enkla material såsom MDF, linoleum och lackat stål har adderats för att skapa en fungerande helhet. Särskild vikt har lagts på arbetsplatsens utformning, specialritad för att passa verksamhetens behov.

Projekt: Aberdeen 2 Färdigställt: 2018 Yta: 720 m2 Typ: Ombyggnation och inredning av kontor Omfattning: Skiss till färdigställande Plats: Stockholm Beställare: Aberdeen Asset Management Fotografi: Johan Fowelin Utmärkelser: Nominerat till Sveriges snyggaste kontor 2018